Over mij

Hallo, ik ben Janiek Kroon, 53 jaar en sinds 2016 PowerSlim voedingscoach.

 

Het menselijk lichaam heeft mij altijd geïnteresseerd. Ik heb eerder  5 jaar als fysiotherapeute gewerkt en daarna 23 jaar als operatie-assistente. In 2016 ben ik gestart als ondernemer met mijn vrouwensportschool hart for her in Westervoort en PowerSlim coach.

 

Ik ben best een beetje trots dat ik dit jaar in Zevenaar met Feel in Shape mijn tweede PowerSlim praktijk heb geopend.

Ik vertel je graag hoe PowerSlim op mijn pad is gekomen en waarom ik er zelf zo enthousiast over ben.

 

Ik ben zelf nooit echt te zwaar geweest en wist mij altijd prima op gewicht te houden. Nu weet ik dat ik dat op een heel verkeerde manier deed, namelijk door niet of veel minder te eten. Maar toen ik tegen de 50 liep, werkte dat niet meer. Tijdens mijn wintersport in 2016 knapte de drukknoop en de rits van mijn skibroek steeds open op het moment dat ik mijn skischoenen aantrok. Ik voelde me plofferig en vooral niet fit. Ik was toen ook in de volle voorbereiding voor mijn vrouwensportschool hart for her Westervoort en werd op dat moment keihard geconfronteerd met mijn eigen fitheid. Ik wist dat sporten alleen niet voldoende zou zijn om weer op een gezond gewicht te komen en ik realiseerde mij dat er met mij veel meer vrouwen zijn die met hetzelfde zaten.

 

In de opstartfase van mijn sportschool leerde ik PowerSlim kennen via de eigenaresse van een andere sportschool. Vanaf de eerste kennismaking met Powerslim was ik enthousiast. Het afvallen met PowerSlim heb ik ervaren als een feestje. Elk eetmoment van de dag een ander product uitproberen en proeven, regelmatig eten, geen honger, heerlijke producten en lekkere, nieuwe recepten en direct aantoonbaar resultaat. De ketosestick, die aangaf dat ik in ketose zat na drie dagen, gaf een kick. Het plofferige gevoel werd direct al veel minder. Ik voelde me fit en vitaal. Al heel snel viel ik 10 kg af. En ze blijven eraf. Met PowerSlim heb ik veel geleerd over gezonde voeding en ik pas het nog dagelijks toe. Daarmee blijf ik nu heel stabiel in mijn gewicht.

 

PowerSlim is een totaal pakket, waarmee je niet alleen afvalt, maar ook leert om op gewicht te blijven. Ik zie het dus ook niet als een dieet, maar eerder als hulpmiddel om op gewicht te komen en daarna als hulpmiddel om een gezonde leefstijl verder te ontwikkelen en vast te houden. En ook in die balansfase blijf ik cliënten begeleiden.

Graag breng ik mijn enthousiasme en kennis over voeding en PowerSlim naar Zevenaar. Ik ben heel blij dat ik in het prachtige pand aan de Kerkstraat bij Huidkliniek Cosmed een kamer kan gebruiken voor de coachingsmomenten met cliënten. De sfeer in het pand is luxe en rustig.

Uiteraard ben je welkom om een keer een kijkje te komen nemen. Liefst wel op afspraak. Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Graag ontdek ik samen met jou hoe ik je kan helpen.

profielfoto FiS
Kerkstraat 46