Werkwijze

Starterspakket 2020

Als je besluit om te starten met PowerSlim word je natuurlijk niet zo maar in het diepe gegooid.

 

Je krijgt een behandelplan dat speciaal voor jou wordt opgesteld, waar we samen mee aan de slag gaan, zodat je weet waar je aan toe bent.

 

Het programma bestaat uit 3 verschillende fases.

 

Fase 1: Afvallen

De eerste fase staat in het teken van afvallen en je blijft in deze fase tot je 80% kwijt bent van het gewicht dat je wil verliezen. In deze fase kom je elke week op consult en zullen we samen je vorderingen bekijken. Mijn Inbody weegschaal laat precies zien hoe je lichaamssamenstelling verandert en op basis daarvan kan ik je goed advies geven. De wekelijkse consulten kunnen een prettige stok achter de deur zijn, want jij wil natuurlijk iedere week resultaat zien. In deze fase gebruik je 5 of 6 PowerSlim producten per dag, aangevuld met groenten en vlees of vis (of een andere eiwitbron).

Fase 2: Wennen aan normale voeding

In de tweede fase van het programma ga je weer wennen aan normale voeding. De PowerSlim producten worden stap voor stap vervangen voor voeding die je gewoon in de supermarkt kan kopen. Afhankelijk van je wens zien wij elkaar in deze fase elke week of om de twee weken. Elk consult bespreken we je resultaten. In deze fase zal je je streefgewicht bereiken.

Fase 3: Gewichtsbehoud

In de derde fase van het gewichtsbehoud gaat het bij de meeste programma’s mis, maar niet bij dit programma. We blijven in deze fase werken aan een optimaal gewichtsbehoud. We kijken samen op welke manier dat het beste bij jou past. Gedurende een jaar, of naar behoefte langer, bekijken we elke maand je resultaten. Omdat mijn Inbody weegschaal zo gedetailleerd je lichaamssamenstelling kan meten, weten we precies wat jij kan doen om je resultaat te behouden.

Je wilt natuurlijk graag weten wat PowerSlim kost.

 

Als je gaat investeren in het beste resultaat van afvallen, wil je natuurlijk weten wat het gaat kosten. De kosten zijn afhankelijk van hoeveel kilo je wilt afvallen en het tempo waarin dit lukt. Het is dus voor iedereen verschillend. Mijn ervaring is dat de meeste vrouwen 1 tot 1,5 kg per week kunnen afvallen en mannen 1,5 tot 2 kg per week.

Kosten producten

Een PowerSlim maaltijd of eetmoment kost ongeveer €2,50 tot €3,00. In de eerste fase vervang je bijna al je voeding voor PowerSlim producten. Wanneer je in die fase vijf eetmomenten nodig hebt, investeer je ongeveer €12,50 tot €15,00 per dag. Daarnaast heb je nog gewone boodschappen nodig uit de supermarkt, vooral groenten en vlees/vis. Maar, je zal heel anders boodschappen gaan doen, want veel van de producten die je nu koopt, bijvoorbeeld frisdrank en snacks, heb je niet meer nodig en daar bespaar je dus op.

Als je het PowerSlim-programma bij mij volgt, zijn de coachingsmomenten gratis. Natuurlijk adviseer ik je om je aan het programma te houden voor het beste resultaat.

Starterspakket

Het advies is om te starten met een starterspakket om je wegwijs te maken met het programma. Dit pakket bevat 7 dagdoosjes en 42 verschillende PowerSlim producten. De waarde van het starterspakket is ruim €180. Je betaalt echter maar €159.

Door te starten met dit pakket kan je meteen proeven wat je wel en niet lekker vindt. Het toegevoegde weekmenu zal je hierin wegwijs maken.

In het startpakket zit een shaker, een startersbrochure, supplementen voor 30 dagen en een gratis kookboek ter waarde van €19,95 met de meest heerlijke recepten die makkelijk te bereiden zijn. Het PowerSlimmen is ook makkelijk te combineren met je gezin.

Ik help je op weg door met jou je eerste weekmenu door te nemen en je krijgt van mij ook een boodschappenlijstje voor die eerste week. Je zal zien hoe makkelijk het is om het programma op te pakken.

Je zal lekker eten en direct in je eerste week ook je eerste resultaten boeken.

Weet je nog niet of PowerSlimmen iets voor jou is?

 

Ik nodig je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking. Ik leg je dan graag uit hoe het programma van PowerSlim werkt. Je kan al je vragen over het programma aan mij stellen.

 

Wil jij starten met het PowerSlimmen, dan ga ik als gekwalificeerde- en ervaren (voeding)coach van PowerSlim eerst met jou uitgebreid in gesprek. Dit intake-gesprek duurt ongeveer een uur. Hierin praten we over jouw gezondheid, je voedingspatroon, eventuele eerdere afslankpogingen en het resultaat. Je wensen en dromen komen aan bod. Ook ontvang je de complete uitleg over het PowerSlim programma en krijg je een volledige lichaamsanalyse door een meting op mijn computer gestuurde Inbody weegschaal.  Aan de hand hiervan bepalen we samen wat haalbaar is, maar jïj bepaalt uiteindelijk jouw streefgewicht.